Information om förskoleklass inför skolvalet

Välkommen till Årstaskolans förskoleklass.

Vi vill att elevernas skolstart ska bli positiv och rolig och att intåget i skolans värld ska präglas av trygghet, utmaningar och många lek- och lärtillfällen. Eleverna ska känna att, här vill jag vara, här upplever jag lust att lära, här ingår jag.

Vi har erfaren och kompetent personal, tillgång till väl anpassade lokaler, en inspirerande skolgård samt ett väl fungerande skolbibliotek.

Personalen på fritidshemmet arbetar under förmidagarna också i förskoleklasserna och vi får på så sätt en kontinuitet för barnen.

Årstaskolan ligger i anslutning till Årstaparken och det ger möjlighet till många roliga utomhusaktiviteter.

Mer information om skolan som helhet finns på denna hemsida.

Om ni inför skolvalet har frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta någon i skolledningen via mail.

Lasning-i-biblioteket750x300.jpgLegorummet-750x300.jpg

13 januari 2022